` DWG - Drukwerk Groningen

Over Drukwerk Groningen

In september 2009 zijn wij Drukwerk Groningen gestart en vervaardigen in hoofdzaak zelfklevende etiketten, labels en tickets, zowel blanco als bedrukt.

In 2 jaar tijd zijn we flink gegroeid en in juni 2011 zagen we ons dan ook genoodzaakt naar een groter pand te verhuizen. Dit pand geeft ons de ruimte voor u voorraden te houden en heeft ons bovendien de extra productieruimte gegeven die we nodig waren voor een extra drukpers.

Door jarenlange ervaring in dit vak hebben we goede relaties met leveranciers en doen we zaken met de grote merken als Avery, Raflatac en Smith and Mc Lauren, welke ons kwaliteitsmaterialen leveren tegen scherpe prijzen. We kunnen hierdoor kwaliteit op een verrassend laag prijsniveau leveren en hebben we al vele kleine en grote bedrijven als klant.

nieuws

18 december 2011

Aanschaf drukpers

Met de aanschaf van deze 6-kleuren uv flexo pers hebben we nog meer mogelijkheden in huis gehaald, zijn we nog flexibeler en kunnen we nog sneller op uw wensen inspelen. Een waardevolle toevoeging waar wij veel van verwachten.